طب سنتي و نوشيدني هاي گياهي ميز كانتر و گيشه

۱۳ بازديد

چاي كمبوچا چيست؟

Kombucha چاي شيرين شده و تخمير شده است.

 

فرايند تخمير باعث ايجاد دي اكسيد كربن (كه چاي آن را مي بخشد)، الكل ايجاد مي كند. همچنين اسيدهاي مختلفي از جمله اسيد استيك، اسيد لاكتيك، اسيد پروپونيك، اسيد گلوكورونيك و اسيد گلوكونيك ايجاد مي كنند.

 

طعم كوماچا متفاوت است. اما معمولا داراي عطر و طعم كمي شيرين، كمي ترش، سركه و نور، ماندگاري است. بعضي از مردم مي گويند اين شبيه طعم سير نيشكر است.

 

كامبوچاس هاي طعم دار با افزودن ميوه هاي پوره يا كنسانتره آب ميوه، گياهان، ادويه جات و ساير مواد تشكيل دهنده ساخته مي شوند.

 

چگونه Kombucha ساخته شده است؟ قيمت كامبوجا چقدره ؟

دست نگه داشتن لايه تخمير از kombucha

 

به طور معمول چاي سبز، سياه و سفيد يا سفيد (كه همه آنها از گياه Camellia sinensis آمده) براي استفاده از كوموچا استفاده مي شود. اكثر چاي هاي گياهي نيازي به مواد مغذي لازم براي توليد پروتئين ندارند.

 

سپس يك شيرين كننده اضافه مي شود - معمولا شكر سفيد است. ديگر شيرين كننده ها نيز استفاده شده اند، از جمله عسل، شربت افرا، و عصاره Tuber artichoke اورشليم.

 

سپس مخلوطي از چاي و شيرين كننده با كمك يك فرهنگ همزيستي باكتري و مخمر (همچنين به عنوان SCOBY يا "مادر") شناخته مي شود.

ميز كانتر 

SCOBY يك كلني است كه به شكل قارچ، يك گرد و غبار و گرد و غبار شناور است كه شبيه قارچ است. حتي اگر kombucha گاهي اوقات به نام "قارچ قارچ"، آن را شامل نمي شود قارچ.

 

SCOBY يك فرهنگ ماندگار است. اين به اين معني است كه خود را از طريق فرآيند ايجاد چاي كموچا گسترش مي دهد. (مستعمرات استارت جديد گاهي اوقات "دختران" يا "نوزادان" ناميده مي شود)

 

بعد از يك دوره زماني - هر جا بين سه تا 30 روز - kombucha آماده است براي نوشيدن.

 

در مورد محتواي الكل كمبوچا چيست؟

در طي فرايند تخمير، فرهنگ قند را به اتانول تبديل مي كند كه يك نوع الكل است. بنابراين نوشيدني حاوي الكل است.

 

اما چقدر الكل در كوماچا است؟

 

در مقايسه با يك نوشيدني الكلي استاندارد مانند يك آبجو 12 اونس (5٪ الكل) يا يك ليوان شراب 5 اونس (12٪ الكل) خيلي كم نيست. Kombucha معمولا حاوي حدود 0.5 تا (به ندرت) تا 2٪ الكل است.

 

كمبود هاي بطري كه در فروشگاه ها مشاهده مي كنيد بايد از الزامات دولت ايالات متحده براي نوشيدني هاي غير الكلي پيروي كنيد. اين به اين معني است كه مگابايت برچسب "21 و بالاتر"، بايد حاوي الكل كمتر از 0.5٪ باشد.

 

در حالي كه محتواي الكل كم است، ممكن است براي بعضي از مردم، به ويژه بازيافت الكل، مشكلات ايجاد كند. اما براي اكثر مردم، مسئله خيلي مهم نيست چون كمتر از 1/10 مقدار معمولي در آبجو يافت مي شود.

 

آيا مزاياي مصرف كمبوچا وجود دارد؟

شيشه اي از كمچا روي يك ميز

 

چاي يك نوشيدني قابل توجه سالم است. مزاياي اثبات شده آن از كمك به مبارزه با سرطان و بهبود استحكام استخوان به سوزاندن چربي و محافظت در برابر بيماري هاي قلبي عروقي مي باشد.

كانتر و گيشه

Kombucha از چاي مي آيد پس چگونه مي توان آن را جمع كرد؟

 

مطالعات در مورد كامبوچا، پلي فنل ها، اسيدها و ويتامين ها را يافتند كه در چاي معمولي سبز و سياه هستند. در واقع، در يك مطالعه، چاي كموتاچا داروي آنتي اكسيدان بيشتري را نسبت به چاي مستعد كننده داشت.

 

پلي فنولها در چاي توانايي بالقوه اي در محافظت در برابر انواع سرطان دارند. مزاياي قوي چاي - هر دو تخمير شده و غني شده - ممكن است محتواي كاتچين آن باشد. كاتئيكين ها به عنوان آنتي اكسيدان هاي قوي عمل مي كنند و در برابر بيماري ها محافظت مي كنند. و بسياري از آنها در kombucha فراوان هستند.

 

علاوه بر اجزاي سودمند موجود در چاي، تركيبات جديد هنگامي بوجود مي آيند كه كامواچا را مي سازند كه ممكن است اثرات مثبت نيز داشته باشد. يك تركيب DSL (D-Saccharic acid-1،4-lactone) است. DSL پتانسيل مهار آنزيم مهمي است كه ممكن است با رشد سرطان ارتباط داشته باشد. مطالعه بيشتر براي تعيين اينكه آيا اين مزايا را براي انسان فراهم مي كند نيز مورد نياز است.

 

بر اساس يك مطالعه سال 2008 منتشر شده در شيمي مواد غذايي، DSL يكي از تركيبات جديدي است كه در طول روند تخمير ايجاد شده است.

 

بنابراين kombucha احتمالا داراي بسياري از مزاياي سلامت خيره كننده سلامت نوشيدن چاي است. و همچنين ممكن است برخي از مزاياي اضافي ناشي از DSL و ديگر تركيبات جديد در kombucha كه در چاي غير مجاز نيست.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.